NEWSARM

Կազմակերպվեց դասընթացավարների վերապատրաստում «Կաթի ընդունում և վերամշակում, լոռի և չանախ տեսակի պանիրների պատրաստման տեխնոլոգիա» թեմայով

Ս.թ. օգոստոսի 21-ին ք.Երևանում «Իբիս Երևան» հյուրանոցում, Եվրոպական միության ֆինանսական աջակցությամբ «Ռազմավարական զարգացման գործակալություն» (ՌԶԳ) ՀԿ կողմից իրականացվող «Համագործակցության խթանում՝ հանուն ՄԿՈՒ ոլորտում Աշխատանքի վրա հիմնված ուսուցման (ԱՀՈՒ) արդյունավետ հնարավորությունների» ծրագրի շրջանակներում կազմակերպվեց դասընթացավարների վերապատրաստում (ToT), որին մասնակցել էին գործընկեր հանդիսացող ՀՀ Սյունիքի և Լոռու մարզերի ք. Ստեփանավանի և Գորիսի պետական գյուղատնտեսական քոլեջների ուսուցիչները և հյուրընկալող կազմակերպությունների մենթորները: Դասընթացի ընթացքում մասնակիցները համապատասխան տեղեկատվություն ստացան ԱՀՈՒ մոտեցումների վրա հիմնված «Կաթի ընդունում և վերամշակում, լոռի և չանախ տեսակի պանիրների պատրաստման տեխնոլոգիա» թեմայով կարճաժամկետ ծրագրի ուսումնառությունը լսարանում և աշխատավայրում կազմակերպելու համար:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *